Skiss

Dagens Trädgårdsreflektion 11/4 2014

Trädgårdsinspiration LIR erbjuder tjänster inom trädgård som styling av din trädgård, trädgårdsplanering online och trädgårdsföredrag med humoristiska inslag i form av stand up. Det tränas ständigt och just nu är det träning i stand up genom deltagande i tävling…

Gå in på nedanstående länk

http://www.amelia.se/artiklar/rosta-fram-humordrottningen-bidrag-10–2/

Rösta på mitt bidrag i tävlingen Comedy Queen – väl inne på sidan skrållar du ner till bidrag 17, tittar på filmen, skrattar :-) , skrållar ner, prickar för bidrag 17, skriver in din mail adress och skickar!

Tack för att du röstar!

 

Glad LIR-grävare - stylar din trädgård!

Ha det gott! Vi hörs

från

Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR

Tummen upp för roliga trädgårdsföredrag och stand up - Tack för att du röstar på bidrag 17!

Leave a Reply