Skiss

Dagens Trädgårdsreflektion 26/4 2011

Tulpaner i Amsterdam, tulpaner i Trelleborg och tulpaner i våra trädgårdar…

Helgen som kommer befinner jag mig i Amsterdam. Naturligtvis hoppas jag då att få se mycket av tulpaner både på fält och i vas. Nästa vecka den 5 maj kan den som vill åka till Trelleborg och där vara med på Trelleborgs Tulpanfestival. Om du, kära läsare, varken skulle komma till Amsterdam eller Trelleborg är jag säker på att du i alla fall kan njuta av dina alldeles egna  tulpaner i din egen trädgård!

Ha det gott!

Vi hörs nästa vecka!

från

Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR

2 Responses to “Dagens Trädgårdsreflektion 26/4 2011”

 1. april 27th, 2011 at 06:21

  mait says:

  Hej Yvonne! Fina tulpaner också från fotona på din trädgård. Sådde Annandag Påsk o lade dubbel fiberväv över. Få se hur det går. All värme o allt utslaget trots förtidigt datum förvirrar ju. Ha det riktigt gott i Amsterdam. Kram Mait

 2. april 27th, 2011 at 06:49

  Yvonne Trädgårdsinspiration LIR says:

  Hej Mait!

  Din sådd kommer att bli jätte-bra! Jag har sått flera vårar just kring den 25 april. Det har gått bra. Ibland har jag haft fiberduk ibland inte. Fiberduken har jag för att skydda fr ev frost, kattsprätt och insekter tex morotsflugan. Ogräset trivs också under fiberduk… Men du, om jag inte minns fel, brukar alltid använda fiberduk och är van vid det. Märk att salld inte gror vid temp över 18 grader.
  Amsterdam väntar – vi hörs nästa vecka!

  från
  Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR

Leave a Reply