Skiss

Dagens Trädgårdsreflektion 3/5 2011

Tulpanerna från Amsterdam är här!

Ha det gott!

från

Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR

4 Responses to “Dagens Trädgårdsreflektion 3/5 2011”

 1. maj 4th, 2011 at 12:53

  mait says:

  Oh så vackert

 2. maj 5th, 2011 at 09:49

  Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR says:

  Hej Mait!

  Jag vet om och jag har läst om dessa blommande tulpanfält. Likadant gäller detta världens största vårlökspark Keukenhof. Men det är i alla fall först när man är där, som det verkligen känns på riktigt och som du säger – ”Oh, så vackert”!

  Ha det gott!
  från
  Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR

 3. maj 10th, 2011 at 09:11

  Frida says:

  Åh vad fint! Min lärare hade en genomgång med oss i skolan om tulpaner och nämnde bland annat hur fint det var i Amsterdam med alla tulpaner. Vill också dit! Det är så vansinnigt vackert. Hoppas du hade det bra och fick se massa spännande sorter. Kanske en del idéuppslag med. Har du fler bilder? Blir ju nyfiken och vill se mer ;)

  Kram Frida

 4. maj 18th, 2011 at 11:12

  Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR says:

  Hej Frida!

  Besöket i Amsterdam med alla tillhörande vårlökar var riktigt lyckat. När man befinner sig där – mitt i blommande fält och rabatter – fylls man av både inspiration och kunskap. Sortnamn är jag dålig på att komma ihåg men memorerar gärna ”roliga former” och färger. Speciellt svag är jag för vita och orange tulpaner. Till hösten ska jag plantera nya lökar i just dessa färgerna!

  Ha det gott!
  från
  Yvonnne ”med LIR”

  PS. Fler tulpanbilder kommer DS.

Leave a Reply