Skiss

Dagens Trädgårdsreflektion 18/5 2011

Det är skördetid…

Nu spirar  grön sparris, mjällig rabarber och skön gräslök. Jag skördar varje dag. Sparris till middag,  rabarber till efterrätt och gräslök till mellanmålen!

Ha det gott!

från

Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR

4 Responses to “Dagens Trädgårdsreflektion 18/5 2011”

 1. maj 21st, 2011 at 04:22

  Frida says:

  Åh så gott! Själv har jag också skördat gräslök och rabarber var helg jag har kommit hem från skolan. Rabarberpaj tröttnar man inte på i första taget. Sparris har jag tyvärr inte hemma men vi fick det till skollunch tre dagar förra veckan. Lyx att få skolans egenodlade sparris till skollunch :)

  Ha det bra!
  /Frida

 2. maj 23rd, 2011 at 08:20

  Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR says:

  Hej Frida!
  Egenodlad sparris till skollunch är riktigt, riktigt bra. Vårskörden fortskrider och idag skördade jag min första frilands ruccula sallat. Gott! Vårarbetet går också framåt och igår satte jag ut tomatplantor i mitt lilla kallväxthus – gula och röda ska det bli!

  Ha det gott!
  från
  Yvonne och LIR

 3. maj 24th, 2011 at 02:21

  mait says:

  Hallå Yvonne! Jaha, vågar man sätta ut tomatplantor i växthuset nu? Jag får ju köpa förståss…Hur är det med gurkplantor? De tål ju inte så mkt kyla ..? Hälsningar Mait

 4. maj 24th, 2011 at 08:15

  Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR says:

  Hej Mait!

  Tomatplantorna tycker jag att du kan sätta ut nu. Gurkplantorna måste vänta. Sätt ut dem i slutet av första veckan i juni. Du kommer att få mängder av både tomater och gurka!

  från
  Yvonne och LIR

Leave a Reply