Skiss

Dagens Trädgårdsreflektion 1/7 2011

Mina sommarprojekt börjar arta sig…

Entréplanet till nya uteplatsen är klar. Tänkte att  ni som kommer på Trädgårdsvandring nästa vecka, onsd den 6 juli, ska ha något fint att gå på!

 

 

 

 

 

 

 

 

Min kompostanläggning är också klar. Med spadens hjälp är den alltid redo för organiskt avfall.

Ha det gott!

från

Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR

4 Responses to “Dagens Trädgårdsreflektion 1/7 2011”

 1. juli 2nd, 2011 at 01:03

  Frida says:

  När jag tittat på dina bilder kan jag konstatera att det hänt mycket i din trädgård sen sist jag var där. Verkligen roligt. Det är så det ska vara. Jag vet ännu inte vilken dag jag kommer kunna komma till din visning men dit vill jag. Ska bli så roligt :)

  Ha en fortsatt bra sommar och lycka till med din första visning om vi nu inte ses där!
  /Frida

 2. juli 2nd, 2011 at 07:12

  Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR says:

  Hej Frida!

  Min egen trädgård är min lilla praktikplats. Här kan alla idéer testas – bra som dåliga.
  Välkommen när du än kommer! Ser fram mot att träffas!

  Ha det gott!
  från
  Yvonne och LIR

 3. juli 3rd, 2011 at 07:47

  Frida says:

  Det är allt ett bra sätt att se på det :)
  Tack så mycket! Det gör jag med.
  Ha det bra du med!
  Hälsningar
  Frida

 4. juli 4th, 2011 at 09:30

  Yvonne Trädgårdsinspiration LIR says:

  Hej Frida!

  Idag har jag fått praktiken i en kunds trädgård. Hela dagen har jag trädgårdsarbetat med allehanda uppgifter, som omplantering, krattat o grävt och klippt häckar med norsk spirea. Den ska klippas efter blomningen. Det blev så fint. Jag bara njuter av detta sköna utejobb!

  Ha det gott du med, Frida!

  från
  Yvonne och LIR

Leave a Reply