Skiss

Dagens Trädgårdsreflektion 5/10 2011

Företagsmässa och Landsbygdskonferens 3 och 4 okt 2011…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha det gott!

från

Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR

2 Responses to “Dagens Trädgårdsreflektion 5/10 2011”

 1. oktober 8th, 2011 at 09:05

  Frida says:

  Oj vad många inlägg du hunnit göra sen jag läste din blogg senast. Himla roligt! Hoppas allt är bra med dig. Tittade igenom lite bilder från i somras och hittade då bilderna från besöket hos dig. Åh så trevligt det var!

  Ska snart ha praktik men denna termin blir det på ett homestagingföretag. Till våren ska jag dock ha praktik inom trädgård. Har ordnat så jag ska vara på Kosters trädgårdar i Bohuslän. Ska bli så galet roligt! Lite annat än Skånes gynnsamma klimat :)

  Så fort jag får lite mer tid ska jag skicka iväg ett mail till dig. Har en liten fråga :)
  Ha en bra helg!
  Kram Frida

 2. oktober 10th, 2011 at 03:13

  Yvonne o Trädgårdsinspiration LIR says:

  Hej Frida!

  Roligt att höra att allt är bra och få ta del av din energi. Jag har inte varit på Septemberbacken på ett tag. Känner att det är dags igen.
  Hösten har varit bra och är fortfarande intensiv – trädgårdarna väntar på sin vinterdvala och ska nu höststädas.

  Jag är nyfiken på din fråga…

  Ha det gott!
  från
  Yvonne o LIR

Leave a Reply