Skiss

Dagens Trädgårdsreflektion 13/10 2012

Oktober och höstrusk. Trädgården trotsar dock och bjuder fortfarande både på inspiration och stämning…

(Klicka på bilderna och de förstoras.

Sätt markören över bilderna och du kan läsa bildtexten)

 

 

 

Ha det gott! Vi hörs!

från

Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR

2 Responses to “Dagens Trädgårdsreflektion 13/10 2012”

 1. oktober 14th, 2012 at 08:35

  Frida says:

  Hihi härligt att även du samlar frön i kaffefilter! Det brukar jag med göra och så praktiskt det är. Hur har det gått med kolibriörten du fick av mig? Tänkte även fråga om jag kunde få receptet på den myntasaft du gav mig? Den var så himla god.

  Hoppas allt är fint med dig.
  Många kramar
  Frida

 2. oktober 24th, 2012 at 12:25

  yvonne says:

  Hej Frida!

  Med mig är allt bara bra! Hösten är här och det är en fantastiskt fin tid – så mycket att njuta av. Alla växterna som jag fick av dig har klarat sig fint, fint. Kolibriörten har redan slagit nya blad och kommer att blomma fint nästa år. Den är naturligtvis planterad i en hink! Myntasaftsreceptet kommer jag att lägga upp på bloggen – håll utkik!
  Hoppas också att allt är gott och trivsamt i Stockholm. Jag följer dig på din blogg – allt verkar bra!

  Kram
  från
  Yvonne o Trädgårdsinspiration LIR

Leave a Reply