Skiss

Dagens Trädgårdsreflektion 20/11 2012

Sedan några dagar är min trädgård snyggt höststädad och ligger nu redo för vintern. Under tiden som denna behagar infinna sig finns det både tid och plats för sommarminnen…

(Klicka på bilderna och de förstoras)

 

Ha det gott! Vi hörs!

från

Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR

2 Responses to “Dagens Trädgårdsreflektion 20/11 2012”

 1. november 22nd, 2012 at 08:10

  Mait says:

  Hej! Så underbart att ta fram sommarbilderna av trädgården, mitt i novemberdiset. I november förväntar man sig ingenting av natur och trädgård, just därför kan det också nu vara så vackert med solljuset igenom ett löv t ex.. Och insikten om att det snart vänder mot ljusare tider och nytt liv i trädgården. Har förresten jordärtsskockor, kanske dags att ta upp…Hälsningar Mait

 2. november 23rd, 2012 at 01:01

  yvonne says:

  Hej Mait!

  Ja, visst är det rart med sommarbilder vid den här tiden – det var ju så länge sedan! Men som väl är det som du säger och det vänder snart. Jag har också jordärtskockor. De kan du plocka av under hela vintern såvida det inte är tjäle. Det är en fantastiskt god grönsak – ostgratinerade jordärtskockor är en delikatess!

  Ha det gott! Vi hörs!
  från
  Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR

Leave a Reply