Skiss

Dagens Trädgårdsreflektion 24/11 2012

Trädgårdssäsongen går mot sitt slut men genast tar en ny vid. Välkomna att boka trädgårdsföredrag 2013 – nytt för säsongen är bl.a. föredrag med stand up comedy karaktär – trädgårdskomik. Här sätts konventionell trädgårdsbeskrivning på sin spets! Några rubriker som följer…

( Se mer info under fliken Föreläsningar )

(Klicka på bilderna och de förstoras)

 


Välkomna med era bokningar!

Ha det gott! Vi hörs!

från

Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR

3 Responses to “Dagens Trädgårdsreflektion 24/11 2012”

 1. november 26th, 2012 at 08:08

  Mait says:

  Hej Yvonne! Ser att du redan börjat med stand up:en, låter bra…Har en allvarlig fråga. Städade ur hönsskit igår, kan man slänga den på landen nu, eller vänta till våren. Jag har ju inte haft tillgång till råvaran tidigare så jag känner mig helt okunnig…..Hälsningar Mait

 2. november 26th, 2012 at 09:11

  yvonne says:

  Hej Mait!

  Vänta till våren med att slänga ut hönsgödseln. Hönsgödsel innehåller så mycket kväve och eftersom växterna varken ”rör på sig” eller växer under vintersäsongen så suger de inte upp kvävet. Resultatet blir istället kväveutsläpp. Hade du sagt att du hittat ko – häst – eller får gödsel skulle du absolut slänga ut det nu. De innehåller mycket mindre kväve men desto mer organiskt material o är alldeles utmärkt för maskar och annat kryp att dra ner i jorden , som därmed luckrar och syresätter jorden kring växterna – höstgödslat med andra ord.

  Ha det gott!
  från
  Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR

 3. november 28th, 2012 at 07:26

  mait says:

  Tack Yvonne! Du är verkligen en källa till kunskap. Kram

Leave a Reply