Skiss

Dagens Trädgårdsreflektion 17/1 2013

Trädgårdsvandring på Stora Trånghyltan 2013 kommer att bli vid två tillfällen:

 • onsd. den 17 juli kl. 14.00 – ca 17.00

 • torsd. den 18 juli kl. 14.00 – ca 17.00

Som vanligt är det GRATIS inträde och alla är hjärtligt välkomna. Skriv in datumen, ”17 och 18 juli Trädgårdsvandring på Stora Trånghyltan, kl. 14.00″,  redan nu!

(Sätt markören över bilderna ochdu ser bildtexten.

Klicka på bilderna och de förstora)

 

Ha det gott! Vi hörs!

från

Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR

 

 

 

 

 

 

6 Responses to “Dagens Trädgårdsreflektion 17/1 2013”

 1. januari 22nd, 2013 at 07:22

  Frida says:

  Åh vad roligt att du ska ha trädgårdsvandring i år med! Kommer nog att jobba de dagarna, tyvärr, men ska försöka göra allt jag kan för att jobba in några timmar så att jag kan ta ledigt på eftermiddagen och komma upp till dig. Bra med ett jobb där man kan styra tiderna lite själv. Ska genast tipsa mina bloggläsare om din trädgårdsvandring!

  Hoppas allt är bra med dig. Tänker ofta på vår fina dag i Sölvesborg.
  Många kramar
  Frida

 2. januari 22nd, 2013 at 07:54

  | Ett mål för sommaren says:

  [...] Här kan ni läsa mer om henne och hennes trädgård. Information om Yvonnes trädgårdsvandring kommer jag även att lägga ut på min anslagstavla som ni finner högst upp på min sida. Själv kommer jag antagligen att jobba de dagar då hon har öppen trädgård men jag ska göra allt jag kan för att arbeta in några timmar så att jag kan ta ledigt en av eftermiddagarna. Hoppas vi ses där! Posted in På besök borta, Sommaren, Trädgård. RSS 2.0 feed. « Vet ni vad? [...]

 3. januari 23rd, 2013 at 01:55

  yvonne says:

  Hej Frida!

  Vore naturligtvis toppen roligt om du har möjlighet att komma till någon av trädgårdsvandringarna! Jag har naturligtvis full förståelse för dina arbetstider men oss emellan… kom en annan dag. Jag är alltid hemma när det är du som kommer!

  Ha det gott!
  från
  Yvonne och LIR

 4. januari 23rd, 2013 at 01:58

  yvonne says:

  Bästa Septemberbacken!

  Känns fint att sitta på din anslagstavla! Välkomna alla ni som tar vägarna förbi till Trädgårdsinspiration LIR:s Trädgårdsvandringar den 17 och 18 juli 2013!

  Ha det gott! Vi ses!

  från
  Yvonne och Trädgårdsinspiration LIR

 5. januari 23rd, 2013 at 08:43

  Frida says:

  Hihi tack Yvonne! Känns fint att alltid vara välkommen.
  Ha en fortsatt bra vecka och vår med massvis med trädgårdsplanering!
  Kram Frida

 6. januari 27th, 2013 at 09:09

  yvonne says:

  Hej igen Frida!

  Vår och massvis med trädgårdsplanering – det längtar jag efter och det ser jag fram emot!
  För övrigt – mysigt att höras ofta.

  Ha det gott!
  från
  Yvonne och LIR

Leave a Reply